Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της δίκης που συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που σημειώθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο.

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας, όπως μεταδίδει το thestival.gr παρομοίασε την δολοφονία με επίθεση από κοπάδι από ύαινες και πρότεινε οι δράστες να καταδικαστούν για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία.

Στο εδώλιο τη Δευτέρα (12/7) βρέθηκαν τα τρία από τα τέσσερα αδέρφια, που κατηγορούνται για την υπόθεση. Ο τέταρτος θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αφού ζήτησαν ξανά συγγνώμη από την οικογένεια περιέγραψαν τα όσα συνέβησαν.

Ο πρώην υπάλληλος της επιχείρησης που βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων είπε πως αντάλλαξε ύβρεις με το θύμα μέσω μηνυμάτων. Τότε πήρε τα αδέλφια του τηλέφωνο και πήγαν στο μαγαζί. Του πέταξε μια καρέκλα και άρχισαν να τον χτυπούν, είπε.

«Δεν κατάλαβα ότι ο αδερφός μου μαχαίρωσε το θύμα»

Στη μαρτυρία του μάλιστα ανέφερε ότι δεν κατάλαβε ότι ο αδερφός του μαχαίρωσε το θύμα.

Από την πλευρά του, ο δράστης που φέρεται να μαχαίρωσε τον 45χρονο ιδιοκτήτη, επεσήμανε ότι είχε ξέχασε το μαχαίρι πάνω του και δεν είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει, ωστόσο το έκανε και ομολόγησε την πράξη του.

Στη δίκη παραβρέθηκαν η μητέρα και η σύζυγος του θύματος που άκουγαν τις περιγραφές της σκηνής του εγκλήματος.