Τηλεφωνική επικοινωνία εμε τον Χρήστο Παππά, είχε ο δικηγόρος του ο οποίος και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε «από επιλογή» πού κρυβόταν ο πελάτης του.

Συγκεκεριμένα, ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής σε σπίτι στου Ζωγράφου, είπε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με τον πελάτη του, αλλά δεν τον έχει συναντήσει ακόμη γιατί δεν χρειάστηκε να τον δει.

Η διαδικασία είναι δεδομένη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα διατάξει την εκτέλεση της ποινής και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές, πιθανότατα στον Δομοκό, είπε ο κ. Σταυριανάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Απαντώντας στο ερώτημα εάν όλο αυτό το διάστημα, που ήταν περίπου 9 μηνες και καταζητούνταν, ήταν στο σπίτι που συνελήφθη, είπε ότι αυτό δεν το γνωρίζει, καθώς, όπως ξεκαθάρισε, από επιλογή του δεν ήθελε να γνωρίζει γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα της σύλληψης και δεν ήθελε στο μυαλό του πελάτη του να υπάρχει η σκέψη ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώριζαν,

«Ο ίδιος λέει ότι ήταν περαστικός από εκεί», είπε ο κ. Σταυριανάκης, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στην Ελληνική Αστυνομία, «που έκανε τη δουλεια της με πλήρη επαγγελματισμό και χωρίς σόου».