Τα δύσκολα λεπτά που έζησε προσπαθώντας να ξεφύγει από τον 48χρονο που προσπάθησε να την ανεβάζει με το ζόρι στο όχημά του στην περιοχή της Ραφήνας περιέγραψε στις Αρχές η 12χρονη κοπέλα.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ το irafina.gr όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/5) στην περιοχή του Νηρέα. Το 12χρονο κορίτσι είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς περιγράφοντας την προσπάθεια αρπαγής της «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Αφού κατάφερε τελικά να ξεφύγει η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της.

Οι γονείς της επικοινώνησαν άμεσα με την Αστυνομία και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας οι αστυνομικοί εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβαν τον άνδρα.

Ο 48χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για απάτες στην περιοχή καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής, ενώ από την έρευνα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Ραφήνα: Την Τρίτη στον ανακριτή ο 48χρονος

Ο άνδρας που συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής του 12χρονου κοριτσιού σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τρίτη (1/6).

Ο δράστης σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ακολούθησε την ανήλικη για 1,5 χιλιόμετρο και την πίεζε να μπει στο όχημά του.

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη ζητά ο δήμαρχος Ραφήνας

Απαραίτητη χαρακτήρισε τη δημοσιοποίηση στοιχείων ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος εστίασε στην αποδυνάμωση των περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων. Επίσης έκανε λόγο για νομοθετικό πλαίσιο που αφήνει ελεύθερους εγκληματίες και τάχθηκε υπέρ της αυστηροποίησης.

«Δεν μπορούμε να προσφέρουμε επαρκή ασφάλεια στους πολίτες. Έχουμε αναδείξει το θέμα και το έχουμε θέσει στον κ. Χρυσοχοΐδη» σημείωσε.