Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη του έφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να την αποχαιρετίσει, στην κηδεία που θα γίνει στις 15:00.

Νωρίτερα τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο. Η μητέρα της, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Σπαραχτικές ήταν και οι στιγμές της άφιξης της σορού στην Αλόννησο, με τη μητέρα να κλαίει σπαραχτικά στη θέα του φέρετρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλλεί θα είναι σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Ωστόσο και ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την Καρολάιν.

Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης που είναι ο αρχηγός των προσκόπων, αστυνομικός.

Άφιξη ελικοπτέρων με τον σύζυγό, το παιδί και συναδέλφους από την εταιρεία ελικοπτέρων

Posted by ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ on Friday, May 14, 2021

Στο μικροσκόπιο τρεις ύποπτες ληστείες

Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε τρεις ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο. Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των Αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

Πηγή φωτογραφιών: ΕΡΤ