Νέες επιχειρήσεις στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη έκανε χθες η ΕΛ.ΑΣ., κατά τις οποίες έγιναν επτά συλλήψεις και βεβαίωση 295 παραβάσεων.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο τα στοιχεία της Αστυνομίας, στους ελέγχους, που έγιναν απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην Κυψέλη, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ταυτόχρονα, αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.