Ο 58χρονος ελαιοχρωματιστής που «έκαψε» με τη μαρτυρία του τον 30χρονο Ελληνο-ιρακινό, με το παρατσούκλι «Ινδιάνος» που κατηγορείται ότι «γκρέμισε» τον αστυνομικό από το μηχανάκι στα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη μιλάει μπροστά στην κάμερα για όσα είδε.

Όπως αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, μόλις είδε τον 30χρονο του είπε «μην κάνεις τίποτα», «μην κάνεις επεισόδια» και στη συνέχεια είπε ότι τους είδε να «φοράνε κουκούλες» και να «φεύγουν όλοι μαζί και τον ρίχνουν κάτω και αρχίσαν να του ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές».

Αναφέρθηκε ακόμα στα ρούχα που φορούσε ο 30χρονος λέγοντας ότι «φοράει χακί μπουφάν με στάμπα και ο φίλος του άσπρο μπουφάν».

Υπενθυμίζεται ότι η μαρτυρία του 58χρονου ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη του «Ινδιάνου», ο οποίος αρνείται κάθε συμμετοχή επισημαίνοντας ότι δεν βρισκόταν καν στη Νέα Σμύρνη την ώρα των επεισοδίων.

«Είχα ραντεβού στην Πλατεία Νέας Σμύρνης με έναν άνδρα για να του βάψω το σπίτι. Καθώς προχωρούσα προς τη Συγγρού, είδα τον αδερφό της εν διαστάσει γυναίκας μου ο οποίος λέγεται Α………. . Τον ρώτησα τι κάνει εδώ και αν θα κάνετε επεισόδια; Εκείνος μου απάντησε γιατί, θα με δώσεις; Και εγώ του απάντησα ναι στεγνά, αν κάνεις επεισόδια και πειράξεις αστυνομικούς. Κάποιος από το πλήθος φώναξε ότι έρχονται αστυνομικοί και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα μαζί με άλλα άτομα. Έφθασε από τους πρώτους και άρχισε να χτυπά με κλωτσιές έναν πεσμένο αστυνομικό» είχε αναφέρει στη μαρτυρία του ο 58χρονος.