Στη σύλληψη δύο ατόμων για διαρρήξεις και κλοπές στη Νέα Μάκρη προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα, ηλικίας 23 και 33 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από σπίτια αλλά έγιναν αντιληπτοί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, τους τελευταίους δύο μήνες τουλάχιστον είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

Ειδικότερα, κατά τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, έμπαιναν σε οικίες και οχήματα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει επτά διαρρήξεις-κλοπές στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντός του οχήματός τους και στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα αεροβόλο, δύο σουγιάδες, 119 φυσίγγια και δύο κάλυκες, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, κλειδιά οχημάτων και πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων δικύκλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.