Το τρίτο ανήλικο πρόσωπο, που φέρεται να είναι συγγενής της 50χρονης, και εμπλέκεται στη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ αυτό που πρόδωσε την 15χρονη κόρη της και τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία ήταν η κάρτα ανάληψης που έκλεψαν από το θύμα και οι αναλήψεις χρημάτων που έκαναν από διάφορα ΑΤΜ.

Το ζευγάρι περιέγραψε με κάθε φριχτή λεπτομέρεια τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ανήλικης. Παραδέχτηκαν ότι σχεδίαζαν τον τελευταίο μήνα να σκοτώσουν τη γυναίκα, που βρέθηκε δεμένη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η 15χρονη υποστήριξε ότι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς.

Αρχικά της είχαν δώσει χάπια αλλά δεν πέτυχαν, μετά επιχείρησαν μάταια να προμηθευτούν δηλητήριο και τελικά αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης επιτέθηκαν στην 50χρονη την ώρα που κοιμόταν και την έδεσαν με τη βοήθεια ακόμη ενός 17χρονου Έλληνα. Παρούσα στη δολοφονία και η 15χρονη.

Οι δράστες σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία, ωστόσο εντοπίστηκαν στις Σέρρες σε ένα παλιό αυτοκίνητο και προσήχθησαν.