Την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της ζητεί, μέσω του συνηγόρου της, και η αστυνομικός Βενετία Πόπορη η οποία έχει καταδικαστεί σε 7 έτη κάθειρξη και 4 μήνες. Στο δικαστήριο κατέθεσε, διερμηνέας πακιστανικής γλώσσας, ο οποίος την χαρακτήρισε «καλή κοπέλα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, λόγω της ιδιότητάς του είχε γνωρίσει στα δικαστήρια την αστυνομικό, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάρτυρας: Τη γνώρισα σε υπόθεση με κατηγορούμενους Πακιστανούς. Εγώ δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα για αυτά τα θέματα.

Πρόεδρος: Ποια θέματα;

Μάρτυρας: Αυτά που την κατηγορούν.

Πρόεδρος: Η επαφή σας και των συμπατριωτών σας με την κυρία σας κάνει την εντύπωση ότι μπορεί να τελέσει αδίκημα;

Μάρτυρας: Όχι

«Περιπέτεια με τον Πακιστανό» χαρακτήρισε την δολοφονία του Σαχζαρ Λουκμάν από τον Χρήστο Στεργιόπουλου, ο συνήγορος του λίγη ώρα νωρίτερα. «Ποτέ άλλοτε στη ζωή του, πέρα από αυτό που ξέρετε, δεν είχε διαπράξει άλλο έγκλημα» είπε ο συνηγόρους του και αναφέρθηκε στη μητέρα του εντολέα του η οποία είναι «85 ετών με τεράστια προβλήματα υγείας.

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις, ήταν καλός μαθητής στο Γυμνάσιο, έδωσε εξετάσεις, πέρασε στην Πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς είχε τη γνωστή περιπέτεια με τον Πακιστανό. Το ΜΟΕ αναγνώρισε ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο και μειώθηκε η ποινή από τα ισόβια στα 20 χρόνια, εργαζόταν στη φυλακή, εξέτισε και αφέθηκε ελεύθερος» είπε.