Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης. Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ απέκλειαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειες η έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας.

Το άψυχο σώμα του θύματος βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ ανθρώπινα μέλη είχαν διασκορπιστεί στην ευρύτερη περιοχή από τα ζώα που το κατέφαγαν.

Από τις έρευνες που διενήργησαν στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν μέλη του σώματος και σε ένα από τα μακάβρια ευρήματα -και συγκεκριμένα στο κεφάλι- εντοπίστηκαν τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για αλλοδαπό όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η σωρός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Σχολαρίου, από διερχόμενο πολίτη.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.