Απειλούσε να σκοτώσει με όπλο οδηγό λεωφορείου κι επιβάτες

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22:29
07/02/2014
Απειλούσε να σκοτώσει με όπλο οδηγό λεωφορείου κι επιβάτες
loading

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη απόψε στην περιοχή του Πόρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, λίγα μέτρα πριν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Δημητρίου Θέρισσος, όταν στο ύψος του Πόρου, μία μηχανή πηγαίνοντας ανάποδα στο δρόμο, κινδύνευσε να πέσει πάνω στο λεωφορείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει, αλλά εξοργισμένος ο οδηγός της μηχανής ζητούσε και τα ρέστα, ενώ ήθελε οπωσδήποτε να ανοίξουν οι πόρτες του λεωφορείου και να μπει μέσα. Απόλυτα ήρεμος ο οδηγός του λεωφορείου δεν άνοιγε τις πόρτες, ενώ επιβάτες αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση κάλεσαν την Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν επιβάτες του λεωφορείου στο prismanews.gr, o οδηγός της μηχανής συνέχισε τις απειλές του και βλέποντας πως ο οδηγός του λεωφορείου δεν του ανοίγει την πόρτα, έβγαλε όπλο και άρχισε να απειλεί πως θα σκοτώσει οδηγό και επιβάτες!

Ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου δεν έχασε την ψυχραιμία του και ζήτησε από τον οδηγό της μηχανής να τον αφήσει να ολοκληρώσει το δρομολόγιο του και μόλις τέλειωνε τη βάρδια του, ενώ αν ακόμα ήθελε να τον σκοτώσει μετά το τέλος της βάρδιας, να πήγαινε και να τον βρει! Άγνωστο γιατί, ο οδηγός της μηχανής, μετά από την κουβέντα του οδηγού του λεωφορείου, φύλαξε το όπλο κι εξαφανίστηκε πριν να έρθει η αστυνομία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει