Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Στα χέρια των Αρχών βίντεο με τη δράστιδα να καλεί ταξί με τηλεκάρτα

Όλο και πιο πιθανό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να εκτελέστηκε πληρωμένο συμβόλαιο


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
23:17
03/06/2020
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Στα χέρια των Αρχών βίντεο με τη δράστιδα να καλεί ταξί με τηλεκάρτα
1
loading

Όλο και πιο πιθανό φαντάζει στις Αρχές το ενδεχόμενο η γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα και της σημάδεψε για πάντα το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τη ψυχή πετώντας της βιτριόλι να δρούσε εκτελώντας πληρωμένο συμβόλαιο για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μάρτυρας - κλειδί είναι ο οδηγός ταξί, ο οποίος όπως φαίνεται είχε μισθωθεί από τη δράστιδα για περισσότερες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός ταξί στην κατάθεση του έδωσε ένα ακόμα στοιχείο στους αστυνομικούς που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής, και αυτό είναι πως η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι κάλεσε την εταιρεία ταξί και συνεννοήθηκε το ταξί να την περιμένει κάθε πρωί σε απόσταση αναπνοής από την εταιρεία που εργαζόταν η 34χρονη.

Ο οδηγός, φέρεται να κατέθεσε πως η συγκεκριμένη γυναίκα καθόταν πάντα πίσω από τη θέση του οδηγού και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, επομένως δεν είναι εφικτό να την αναγνωρίσει.

Το νέο στοιχείο όμως που έχει προκύψει από τις έρευνες είναι ότι φαίνεται πως έχει εντοπιστεί ο τηλεφωνικός θάλαμος από τον οποίο η μαυροντυμένη γυναίκα κάλεσε το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν στα χέρια τους βίντεο με τη γυναίκα στο θάλαμο, όπου και πάλι όμως το πρόσωπο της είναι καλυμμένο. Πρόκειται για ένα βίντεο από άλλη μέρα από αυτή της επίθεσης.

Η γυναίκα με τα μαύρα έκανε την κλήση της με τηλεκάρτα για να μη χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να γίνει πιο δύσκολος ο εντοπισμός της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Έτσι όπως Παμε θα Αργήσει πολύ το Αποτελεσμα με αυτη την Ισττορια !

    Και η Βιτριολιστρια που Παρακολουθει τις Εξελίξεις Καλύπτεται από τον Ηθικό Αυτουργο ο οποίος διαθέτει πολύ Χρήμα και πολλά Μεσα και τους Τρόπους Προστασίας της Φυσικής Αυτουργου Αφου και αυτος Κινδυνευει να Συλληφθεί ! Και Έτσι θα Σέρνεται η Ιστορια κιοπου Παει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει