Όλο και πιο πιθανό φαντάζει στις Αρχές το ενδεχόμενο η γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα και της σημάδεψε για πάντα το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τη ψυχή πετώντας της βιτριόλι να δρούσε εκτελώντας πληρωμένο συμβόλαιο για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μάρτυρας – κλειδί είναι ο οδηγός ταξί, ο οποίος όπως φαίνεται είχε μισθωθεί από τη δράστιδα για περισσότερες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός ταξί στην κατάθεση του έδωσε ένα ακόμα στοιχείο στους αστυνομικούς που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής, και αυτό είναι πως η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι κάλεσε την εταιρεία ταξί και συνεννοήθηκε το ταξί να την περιμένει κάθε πρωί σε απόσταση αναπνοής από την εταιρεία που εργαζόταν η 34χρονη.

Ο οδηγός, φέρεται να κατέθεσε πως η συγκεκριμένη γυναίκα καθόταν πάντα πίσω από τη θέση του οδηγού και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, επομένως δεν είναι εφικτό να την αναγνωρίσει.

Το νέο στοιχείο όμως που έχει προκύψει από τις έρευνες είναι ότι φαίνεται πως έχει εντοπιστεί ο τηλεφωνικός θάλαμος από τον οποίο η μαυροντυμένη γυναίκα κάλεσε το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν στα χέρια τους βίντεο με τη γυναίκα στο θάλαμο, όπου και πάλι όμως το πρόσωπο της είναι καλυμμένο. Πρόκειται για ένα βίντεο από άλλη μέρα από αυτή της επίθεσης.

Η γυναίκα με τα μαύρα έκανε την κλήση της με τηλεκάρτα για να μη χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να γίνει πιο δύσκολος ο εντοπισμός της.