Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός ο οποίος την περασμένη Τετάρτη πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του και μια φίλη της έξω από το σούπερ μάρκετ που εργάζονταν, στην Κηφισιά.

Ο κατηγορούμενος, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τη φυλακή, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του ισχυριζόμενος πως δεν είναι σε θέση να θυμηθεί με λεπτομέρειες τα μοιραία γεγονότα της μοιραίας ημέρας και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Απολογούμενος ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε απολογούμενος ότι βγήκε εκτός εαυτού καθώς η εν διαστάσει σύζυγος του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία του με τα παιδιά τους, πέντε και οκτώ ετών.
«Θόλωσα» φέρεται να είπε ο νεαρός κατηγορούμενος υποστηρίζοντας πως η πρόθεση του ήταν να συζητήσει με την γυναίκα, με την οποία ήταν σε διάσταση από τον περασμένο Δεκέμβριο, για τα παιδιά που θα έπαιρνε την επόμενη ημέρα. Ο κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε πως τα παιδιά τους ήταν στη Θήβα στους γονείς της. «Θόλωσα όταν μου είπε: ”Θα κάνω ότι θέλω”» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος ήθελε να ξανασμίξουν.

«Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος στην απολογία του.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για ποιο λόγο έστρεψε το υπηρεσιακό του όπλο και στην φίλη της εν διαστάσει συζύγου του ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε να δώσει κάποια εξήγηση.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε την νεαρή κοπέλα καθώς την είχε δει μόνο μια φορά σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του. Ο ισχυρισμός αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται σε αντίθεση με τον αυτόν που εμφανίζεται να είχε προβάλει προανακριτικά ενώπιον των συναδέλφων του λέγοντας πως είχε παρακολουθήσει κάποιες φορές την εν διαστάσει σύζυγο του και «την είχε δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης, Απόστολος Λύτρας και Γεώργιος Κριεμάδης, υπέβαλαν αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 35χρονο αστυνομικό.