Η μαρτυρία του πατέρα της 17χρονης που μαχαιρώθηκε από τη μητέρα της: «Ευτυχώς πρόλαβα το παιδί»

«Όρμησε μέσα έχοντας το μαχαίρι στην τσέπη της»


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22:42
15/01/2020
Η μαρτυρία του πατέρα της 17χρονης που μαχαιρώθηκε από τη μητέρα της: «Ευτυχώς πρόλαβα το παιδί»
1
loading

Ο πατέρας της 17χρονης που μαχαιρώθηκε από την μητέρα της στην Κόρινθο, μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε ο ίδιος και η κόρη του.

«Ευτυχώς που πρόλαβα το παιδί. Άνοιξε την πόρτα και όρμησε μέσα έχοντας το μαχαίρι στην τσέπη της. Δεν το είχα δει. Είχα πάει να πάρω τη μικρή γιατί μάλωναν διαρκώς και έντονα», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 17χρονης πρόσθεσε: «Ότι είναι να κάνω για το παιδί μου θα το κάνω. Με τη μητέρα της δεν παντρεύτηκα όμως είναι παιδί μου. Μαζί μου ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια. Εκείνη θέλησε να πάει στη μάνα της. Της είχε λείψει η παρουσία της.

Μακάρι το κράτος να καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να συμπαρασταθεί στο παιδί. Εγώ θα προσπαθήσω να την κρατήσω μακριά της. Να οδηγηθεί στη φυλακή και εκεί να μείνει».

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου εκτός κινδύνου, ενώ την παρακολουθεί και ψυχολόγος. Μάλιστα ο πατέρας της αναμένεται να πάρει την επιμέλειά της

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Parkis

    Αν υπήρχε δικαιοσύνη, ίσως ο πατέρας να είχε της επιμέλεια νωρίτερα αλλά τα ελληνικά δικαστήρια διαπράττουν ακόμα αυτό το μέγιστο έγκλημα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δε δίνουν κοινή επιμέλεια αλλά η επιμέλεια πάει τυφλά στη μάνα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει