Στο πρώτο μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα δικαστεί αύριο ο φοιτητής που φέρεται να εκτονώθηκε στην πλάτη φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 06/11 και όταν η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε στη βιβλιοθήκη για να μελετήσει.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star Channel, μετά την καταγγελία του περιστατικού ο 22χρονος φοιτητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Αποδέχομαι τη σε βάρος μου κατηγορία. Προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου» φέρεται να είπε ο 22χρονος.

«Ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή»

Η νεαρή φοιτήτρια Νομικής η οποία σοκαρίστηκε μετά την παραπάνω πράξη, μίλησε για την τραυματική της εμπειρία και περιέγραψε τι συνέβη.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίηση ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου. Προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου, ενώ ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή», καταλήγει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.