Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την Ήπειρο, μήπως και τελικά καταφέρουν να βρουν κάποια ίχνη που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη των Αλβανών δραπετών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κόκλυζα και στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, μετά από απόπειρα κλοπής Ι.Χ από 2 άτομα στις 4.30 τα ξημερώματα.

Οι δύο άγνωστοι, προσπάθησαν με λοστό να ανοίξουν ένα ΙΧ, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την γιο της 50χρονης ιδιοκτήτριας. Αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο και περισυνέλεξαν το λοστό.

Αυτόπτες μάρτυρες ήταν μια παρέα παιδιών που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία Γραικοχωρίου, 2 μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Ηγουμενίτσας, οι οποίοι και κάνουν λόγω για 2 άτομα περίπου 40 χρονών, ενώ στον έναν διέκριναν πως φορούσε πράσινη μπλούζα, αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr

Οι δράστες, με τις φωνές του 30χρονου που τους αντιλήφθηκε, τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς την Κόκλυζα. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για τους Αλβανούς δραπέτες που αναζητεί η αστυνομία ή για άλλους δράστες, οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους Μάριαν Κόλα και το πρωτοπαλίκαρό του Ιλίρ Κούπα.