Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 57χρονου καθηγητή, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων, έπειτα από σχετική διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητριών.

Δείτε τα στοιχεία τους εδώ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.