Γείτονες φαίνεται πως θα είναι σε λίγες ημέρες η Χρυσή Αυγή με τους αναρχικούς στο Ηράκλειο λόγων των γραφείων που ετοιμάζεται να ανοίξει η ΧΑ στο Ηράκλειο. Αυτά, λένε οι πληροφορίες, ότι θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον Ευαγγελισμό, το χώρο δηλαδή που εδώ και αρκετά χρόνια οι αναρχικοί έχουν καταλάβει.

Στο χώρο που πρόκειται να φιλοξενηθούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, άγνωστοι ανάρτησαν πανό με αντιφασιστικό περιεχόμενο.

Πάντως, η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της από την ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης Ηρακλείου ανέφερε ότι ετοιμάζονται για ολομέτωπη σύγκρουση με τους αντιεξουσιαστές προειδοποιώντας ότι θα αναλάβουν την … έξωσή τους από την κατάληψη του Ευαγγελισμού, την ίδια ώρα που οι αναρχικοί αντιδρούν για τα νέα γραφεία που ανοίγει ο σύνδεσμος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της πόλης.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες ανησυχούν μήπως βρεθούν στη μέση «αντιμαχόμενων πυρών» και παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη ενοικιάσει δύο χώρους στο Ηράκλειο, ο ένας για τη λειτουργία των γραφείων της και ο δεύτερος για την υποδοχή του κοινού και είναι σε συνεννόηση με τις Αρχές για να αποφευχθεί τυχόν… σύγκρουση.

Πηγή: prismanews.gr