Αντιμέτωπος με τους ληστές ήρθε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Απόστολος Φωτιάδης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 22.40 δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του κ. Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη, φορώντας πλαστικά γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με πλαστικές αποκριάτικες μάσκες. Με την απειλή όπλου θέλησαν να ακινητοποιήσουν τον πρώην υπουργό και τη σύζυγο του που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Φωτιάδης στο δελτίο ειδήσεων του Alter, προσπάθησε να απωθήσει τον ένα ληστή και τον κτύπησε αρπάζοντας μια καρέκλα, ο δράστης όμως ανταπέδωσε με το πίσω μέρος του όπλου του και χτυπώντας τον κ. Φωτιάδη τον έριξε κάτω.

Η σύζυγος του παρότι σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο γιός του ο οποίος βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, βγήκε από το σπίτι προκειμένου και αυτός να ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά και τους γείτονες. Ο κ.Φωτιάδης ομολόγησε ότι λειτούργησε ενστικτωδώς καθότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έφερνε αντίρρηση.
Ο πρώην υφυπουργός σημείωσε ότι και πριν 15 μέρες άγνωστοι μπήκαν στο υπόγειο του σπιτιού του αφαιρώντας αντικείμενα χαμηλής αξίας.