Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Μεγ. Δευτέρας επιχείρηση έρευνας όπου συμμετέχει και η ΕΟΔ Μεσσηνίας επίσης συμμετέχουν η ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Καλαμάτας και Μελιγαλά καθώς και η εθελοντική ομάδα “Γαία” της Δυτικής Μάνης.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, επικεφαλής των ερευνών διάσωσης της ομάδας της Πυροσβεστικής είναι ο Αρχιπυροσβέστης Δημητρόπουλος Λευτέρης και επικεφαλής της ομάδα ΓΑΙΑ είναι ο Κώστας Ξυδέας.

Το πρωί της 9/4/2012, η ΕΟΔ Μεσσηνίας ενημερώθηκε ότι υπάρχει αγνοούμενος αθλητής που συμμετείχε στους ορεινούς αγώνες TAYGETOS CHALLENGE 2012 που διοργανώθηκαν στις 7 και 8 Απριλίου στη ευρύτερη περιοχή της Καρδαμύλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 65χρονο Άγγλο που χάθηκε στο φαράγγι του Βυρού στην περιοχή του χωριού Εξωχώρι, όπου και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Ανανεωμένο: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των σωστικών συνεργείων που συμμετέχουν στην επιχείρηση μέχρι και πριν λίγα λεπτά. Οι διασώστες χτενίζουν τη διαδρομή που έλαβε χώρα ο αγώνας το Σαββατοκύριακο ενώ μια ομάδα έχει κατέβει στο φαράγγι και κάνει έρευνες και εκεί…

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες την χθεσινή μέρα και σταμάτησαν με τη δύση του Ηλίου …Από νωρίς σήμερα το πρωί τα Σωστικά συνεργεία συνεχίζουν την έρευνα τους.