Συναγερμός σήμανε στις Διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου μετά τον καταιγισμό σφαιρών που δέχθηκε δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου του Ηρακλείου πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» το ξενοδοχείο διαψεύδει το περιστατικό, το οποίο, όμως έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας.

Πρόκειται για ξενοδοχείο «κόσμημα» το οποίο δε βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, κατασκευάστηκε πριν από λίγα χρόνια και σε αυτό καταλύουν πολιτικοί, επιχειρηματίες, μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς showbiz και άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία οι σφαίρες έπεσαν σε συγκεκριμένο δωμάτιο το οποίο βρίσκεται στη νότια πλευρά του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στο δεύτερο όροφο. Το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν είχε ενοικιαστεί από κάποιον πελάτη  και δεν βρισκόταν ευτυχώς κανείς στο εσωτερικό του όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος χώρος έγινε στόχος αγνώστου πιστολέρο εφτά με οχτώ φορές. Οι σφαίρες έπεσαν από κοντινό, ενδεχομένως, σημείο και από άτομο το οποίο είναι πολύ πιθανόν να είχε οπτική επαφή με το χώρο που είχε βάλει στόχο.

Οι σφαίρες διαπέρασαν τη τζαμαρία και καρφώθηκαν σε διάφορα σημεία και οι αστυνομικοί συνέλεξαν βολίδες από πιστόλι εννιάρι στο εσωτερικό του δωματίου, οι οποίες και θα αποσταλούν στη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών στην Αθήνα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τους πυροβολισμούς δεν τους άκουσε κανένας από τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο, οι οποίοι διαπίστωσαν τι είχε γίνει όταν βρήκαν τις καρφωμένες σφαίρες στο χώρο.

(φωτογραφία αρχείου)