Σάλο συνεχίζει να προκαλεί η αποκάλυψη της υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκων με πρωταγωνίστρια μια 22χρονη δασκάλα από την Κρήτη.

Η νεαρή δασκάλα «ψάρευε» μέσω της ιστοσελίδας της στο facebook ανήλικους μαθητές και τους προσέγγιζε με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη κοπέλα πρόσχαρη και κοινωνική που έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Πανεπιστήμιο.

Στον υπολογιστή της βρέθηκε υλικό από το οποίο προκύπτει ότι η 22χρονη παρουσιαζόταν στους ανηλίκους ως «ιέρεια του έρωτα».

Όπως αναφέρει η Espresso, η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή ήταν το πρόσωπο το οποίο συνετέλεσε στην αποκάλυψη της υπόθεση, όταν είδε τα «καυτά» μηνύματα που έστελνε η δασκάλα στο γιο της μέσω facebook.

Μάλιστα, το μήνυμα που συντάραξε τη μητέρα του 15χρονου ήταν το εξής: «Η… που μού έκανες προχτές στο σπίτι σου με εξακόντισε στα ουράνια. Θέλω να μου το ξανακάνεις αυτό το κόλπο».

Όταν ο 15χρονος έμαθε ότι η μητέρα του δήλωσε πως επιθυμεί την ποινική δίωξη της δασκάλας αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι είναι σχεδόν…. ερωτευμένος μαζί της.