Πρόσωπο που έχει επαφή με τον χώρο των μέσω μαζικής ενημέρωσης βλέπουν πίσω από τη γραφίδα της τρομοκρατικής οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, όπως δημοσιεύονται σήμερα στη Realnews, ο συντάκτης της τελευταίας προκήρυξης της Σέχτας, με την οποία η τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, δείχνει να γνωρίζει τον χώρο των ΜΜΕ, ενώ τους κάνει εντύπωση το γεγονός πως στο κείμενο υπάρχουν διατυπώσεις της μιντιακής αργκό.

Πέραν αυτού, συνεχίζει το ρεπορτάζ, ο συντάκτης δείχνει να έχει σχέσεις-διασυνδέσεις με τον χώρο των μπλογκ, ενώ υπογραμμίζουν πως πρέπει να ανήκει σε σχετικά νεότερη γενιά, καθώς δείχνει να έχει έφεση σε τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, ενώ απουσιάζουν από την προκήρυξη τα παλαιά εκδοτικά συγκροτήματα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, ο συντάκτης της προκήρυξης βγάζει φθόνο απέναντι στους δημοσιογράφους που πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα δικές τους εκδοτικές προσπάθειες, γεγονός που τους οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος σε ηλικία.

Παράλληλα, σημειώνουν πως το κείμενο δεν είναι σε καμία περίπτωση «πολιτικό» και ευκολότερα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «χαλαρή σχολιογραφία των ΜΜΕ».