Αρρωστημένο μυαλό βασανίζει σκυλιά μέχρι θανάτου

Οι κάτοικοι της περιοχής στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου έχουν ξεσηκωθεί


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
5:51
03/06/2011
Αρρωστημένο μυαλό βασανίζει σκυλιά μέχρι θανάτου
3
loading

Θύματα άγριων βασανιστηρίων πέφτουν αδέσποτα σκυλιά στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος κινείται στην περιοχή νυχτερινές ώρες. Μετά τα δύο πρώτα περιστατικά, ο δράστης έγινε αντιληπτός και ήδη έχει γίνει καταγγελία στις Αρχές. Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας κυκλοφορεί στην περιοχή και αναζητά υποψήφια θύματα. Όταν εντοπίζει το αδέσποτο, εμφανίζεται φιλικός, κερδίζει την εμπιστοσύνη του και αμέσως μετά το βάζει σε ένα τσουβάλι.

Το έργο του συνεχίζεται μέχρι τον φριχτό θάνατο του σκυλιού, καθώς το πατάει με τις ρόδες του αυτοκινήτου μέχρι να ικανοποιήσει τα άγρια ένστικτά του, σύμφωνα με το irakliotikosteki.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και έχουν επικοινωνία με φιλοζωικά σωματεία, προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο. Μάλιστα, έχει καταγραφεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί και έχει βρεθεί η ιδιοκτήτριά του, η οποία όμως αρνείται ότι έχει σχέση με τα περιστατικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Butler

    Κάτι δε μου αρέσει σε αυτήν την ιστορία. Κάτι δεν κολλάει.

  2. avatar Αθηνά Χριστοπούλου

    Λεβέντες Κρητίκαροι, μήπως να δώσετε σε μας τους υπόλοιπους ένα μικρό δείγμα της λεβεντιάς σας και τον παραφυλάξετε να τον πιάσετε τον κτηνο-τρελο-ζόμπι??? Και πριν τον παραδώσετε κλείστετον σε ένα τσουβάλι στην άκρη της λεωφόρου για πεντέξη ώρες....... Πάντως μαυτά και με κείνα τουρίστες να μη περιμένουμε φέτος στην Κρήτη, Μυτιλήνη, Χίο, Ρόδο. Εχει κυκλοφορησει ευρέως στην Ευρώπη ότι σ΄αυτά τα νησιά κατοικούν κτηνάνθρωποι και αν πάνε κινδυνεύουν οι ίδιοι τα παιδιά τους και τα κατοικίδιά τους (αν τολμήσουν να τα πάρουν μαζί στις διακοπές). Ολο το ίντερνετ ουρλιάζει ΠΑΥΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, "ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"

  3. avatar dkm

    ο τυπος πρεπει να εινα μικρος σε ηλικια.αν τον βρουν ποτε τον [...]!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει