Ενέργειες για το κενό που παρατηρείται στο βίντεο-ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, θα ζητηθούν, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας.

«Το υλικό της δικογραφίας είναι απόρρητο, οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που βλέπουμε. Αντιλαμβάνεστε ότι θα γίνουν πολύ εξειδικευμένες ανακριτικές πράξεις και σε αυτό το σημείο πρέπει να ενημερωθούν όλοι, γιατί φοβάμαι τυχόν εξαφάνιση στοιχείων», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τζούλη, μιλώντας στον Alpha και το TLive.

«Θα ζητήσουμε κάθε περαιτέρω έρευνα. Aυτό που βλέπουμε στους δέκτες μας, με το απλό μάτι αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει κενό, δεν είναι ολοκληρωμένο το βίντεο. Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα ζητηθούν. Δεν μιλάμε για απλή γυναικοκτονία, αλλά για κρατικό έγκλημα. Για ανθρωποκτονία από παραλείψεις. Βλέπω αυτό που βλέπετε. Αν αυτό που παρακολουθούμε βρίσκεται εντός της δικογραφίας, να ξέρετε ότι θα ζητηθούν περαιτέρω ενέργειες, γιατί φαίνεται να έχει κοπεί».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο οποίος επικαλείται πηγές εντός της Αστυνομίας, τα βίντεο, τόσο από τις κάμερες του τμήματος όσο και από εκείνες από τα παρακείμενα καταστήματα, παρελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, από το Εσωτερικών Υποθέσεων, που διεξάγει την ποινική έρευνα και από τη ΓΑΔΑ, στην οποία έχει ανατεθεί ΕΔΕ. Αυτό σημαίνει ότι το εν λόγω υλικό δεν έχει περάσει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Από την πλευρά του, ο πρώην συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, σημείωσε πως «αν είναι αυτό το υλικό της δικογραφίας, υπάρχει θέμα. Λείπουν 2-3 δευτερόλεπτα. Κάποιος τα έκοψε».