Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή ένα νεκρό μωρό που βρέθηκε σε αποχέτευση επί της οδού Σόλωνος τη Δευτέρα 26/2. Το άψυχο σώμα του εντόπισε εργαζόμενος σε συνεργείο αποφράξεων.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα ψάχνοντας να βρει ποιος ήταν εκείνος που πέταξε εκεί το βρέφος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν στην οδό Σόλωνος κλήθηκε ένα συνεργείο αποφράξεων. Ο υπάλληλος της εταιρείας χρησιμοποίησε μία κάμερα την οποία έβαλε στον αγωγό αποχέτευσης για να δει πού είναι η απόφραξη. Έτσι διαπίστωσε ότι υπάρχει κάτι που μοιάζει με βρέφος.

Εικόνα από το σημείο που βρέθηκε το βρέφος

Ο άνδρας πήγε την κάμερα πιο κοντά και διαπίστωσε πως πρόκειται όντως για ένα νεκρό μωρό. Το άτυχο μωρό ήταν περίπου 5 μηνών.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και τους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα», καθώς στη συγκεκριμένη οδό συστεγάζεται και ο εν λόγω οργανισμός.

Οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα» πήραν το μωρό και το τοποθέτησαν σε ένα κασόνι, ενώ σήμερα θα μεταβούν στο σημείο και η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής, προκειμένου να προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή.

Πλησίον των «Γιατρών χωρίς Σύνορα», όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (27/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, βρίσκεται και μία ιδιωτική μαιευτική κλινική, και ερευνάται πως το συγκεκριμένο βρέφος βρέθηκε στο σύστημα αποχέτευσης.

Είναι πιθανή κάποια αποβολή από εγκυμονούσα και έτσι να βρέθηκε το μωρό στο σύστημα αποχέτευσης.

Ωστόσο δεν υπάρχει πληροφορία στο μαιευτήριο και στους «Γιατρούς» για το εάν έφτασε κάποια γυναίκα ζητώντας βοήθεια.