Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Εξαρχείων, όπου χθες μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς, ενώ δίπλα της ήταν ο 57χρονος σύζυγός της, ο οποίος έφερε επίσης τραύματα στα χέρια και, μάλιστα, ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο σύζυγος αρχικά είχε κάνει λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας και των δύο. Η αστυνομία, ωστόσο, σήμερα συνέλαβε τον άνδρα για ανθρωποκτονία από δόλο και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα είχε πολύ βαθιά τραύματα στους καρπούς της, μάλλον από ξυράφι, τα οποία δε θα μπορούσε να τα προκαλέσει μόνη της στον εαυτό της.

Ο άνδρας για να ξεγελάσει τις Αρχές έγραψε μέχρι και σημείωμα, με το οποίο υποτίθεται εξηγούσαν ο ίδιος και η σύζυγός του τους λόγους που τους οδήγησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, το οποίο όμως δημιουργούσε ακόμα περισσότερα ερωτήματα.

Μεταξύ άλλων το σημείωμα ανέφερε:

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».