Τα κομμάτια του παζλ της εκτέλεσης του 56χρονου άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, προσπαθούν να ενώσουν οι Αρχές.

Ο γεννημένος στο Μπεράτι της Αλβανίας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν με εμπλοκή σε εγκληματικές ομάδες που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, ενώ άλλες πληροφορίες τον θέλουν να έχει σχέση και με ένοπλες ληστείες. Το θύμα στάθμευσε την μοτοσικλέτα του λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία, πήρε το κράνος του στο χέρι και κατευθύνθηκε προς τα σκαλάκια της εισόδου.

Ωστόσο, ο άγνωστος εκτελεστής του είχε στήσει καρτέρι και με ένα πιστόλι των 9mm τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ μπαίνει και ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κοντινή απόσταση στην οδό Νηρηίδων στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί, μέσα σε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είχαν εντοπίσει ένα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, γεμιστήρα με σφαίρες, δοχείο με εύφλεκτο υγρό και κράνος. Μάλιστα, είχαν εντοπιστεί δακτυλικά αποτυπώματα ενός άλλου σεσημασμένου Αλβανού κακοποιού.