Αθώος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, Θανάση Καραγιάννη, ο παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου στη Σαλαμίνα. Όπως υποστηρίζει: «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές».

«Πήραμε τα αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε πάρει προθεσμία για την Παρασκευή και ώρα 10:30. Θα υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία και θα τα πούμε όλα την Παρασκευή» επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος του 68χρονου.

«Υπάρχει μια προγενέστερη καταδίκη» απάντησε αναφορικά με τις πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε κατηγορηθεί για παρόμοια πράξη και στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.

Ο Θανάσης Καραγιάννης σημείωσε ότι ο πελάτης του τού είπε ότι «δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές, όσον αφορά τις αποδιδόμενες πράξεις». «Δηλώνει αθώος. Λεπτομέρειες θα πούμε την Παρασκευή στο απολογητικό μας υπόμνημα» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την κατάσταση του 68χρονου ο συνήγορός του ανέφερε ότι είναι ταραγμένος, καθώς «δεν το περίμενε, γιατί το παιδάκι το ήξερε». «Είναι μέσα στην οικογένεια» απάντησε ο δικηγόρος στην ερώτηση εάν το ανήλικο παιδί και ο ιερέας είναι συγγενείς.