Σε παράνομο ιατρείο –στο οποίο μάλιστα γίνονταν και επεμβάσεις όπως έγχυση υαλουρονικού οξέως– είχε μετατρέψει το διαμέρισμα της στην οδό Σπάρτακου στο κέντρο της Αθήνας, η 30χρονη που εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης μη εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων μπότοξ και το οποίο εξαρθρώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία.

Η δικογραφία σε βάρος της αφορά το αδίκημα της αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος, καθώς όπως προέκυψε προανακριτικά από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η 30χρονη διατηρούσε εντός της οικίας της ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, όπου χορηγούσε σε πελάτες της σκευάσματα υαλουρονικού οξέως και μπότοξ, στερούμενη ωστόσο, την ιδιότητα του ιατρού που απαιτείται για τη διενέργεια των εν λόγω πράξεων. Τα δε προϊόντα που χρησιμοποιούσε για το σκοπό αυτό, έφεραν ένδειξη απαγόρευσης της χρήσης τους στην Ευρωπαΐκή Ένωση, και σύμφωνα με τον ΕΟΦ, αποτελούσαν προϊόντα παράνομης διακίνησης, δε θεωρούνταν ασφαλή και αποτελούσαν κίνδυνο για τον χρήστη τους.

Για την προώθηση της δραστηριότητας και τη διεύρυνση του πελατολογίου της διατηρούσε σχετικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram, όπου διαφήμιζε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, παραθέτοντας αντίστοιχο τιμοκατάλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έρευνα που έγινε από την Οικονομική Αστυνομία στο διαμέρισμα της οδού Σπάρτακου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 45 συσκευασίες ιατροτεχνολογικών υλικών (υαλουρονικό οξύ κ.α.), πλήθος διαφημιστικών – επαγγελματικών καρτών, πλήθος καρτών με οδηγίες προφύλαξης και αντιμετώπισης σε περίπτωση ενοχλήσεων/πρηξιμάτων, ημερολόγιο και ιδιόχειρες σημειώσεις. Η δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιώς.