Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Υγείας και υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθηνών Θάνο Πλεύρη και την υποψήφια Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου πραγματοποίησε περιοδεία στη Λευκάδα και επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τις περιοχές Νυδρί και Βασιλική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πλεύρης και η κ. Αλεξοπούλου περπάτησαν στην αγορά, συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους, άκουσαν τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος παρακολούθησαν τη δοξολογία και λιτανεία της Πολιούχου του νησιού Παναγίας Φανερωμένης.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων, ο κ. Πλεύρης τόνισε: «Πρώτα από όλα χάρηκα ιδιαιτέρως που βρέθηκα στη Λευκάδα. Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να βρισκόμαστε όλα τα στελέχη μαζί, να επισκεπτόμαστε την περιφέρεια και να εξηγούμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, μιας και θεωρώ ότι οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς και γι’ αυτό τον λόγο και στις πρόσφατες εκλογές μας έδωσαν ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό, ωστόσο θα πρέπει και σήμερα να τους πείσουμε να έρθουν να ξαναψηφίσουν μιας και οι κάλπες είναι άδειες, αλλά και να πείσουμε ακόμη περισσότερους ότι η δική μας κυβερνητική πρόταση είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει για την ανάπτυξη της χώρας.

Η σημερινή μέρα ήταν μια πολύ καλή μέρα μιας και συναντήσαμε πλήθος πολιτών, επισκεφθήκαμε το κέντρο υγείας, όπου ήδη ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός μέχρι τις 28/06 για το έργο ανακαίνισης ύψους ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ, είδαμε το νοσοκομείο και τις προσπάθειες που γίνονται σε κάθε επίπεδο εκεί και αντιληφθήκαμε τις πάρα πολλές δυνατότητες που έχει το νησί. Το βασικό μας μήνυμα μετά το τέλος των επισκέψεων είναι ότι οι εκλογές δεν έχουν ολοκληρωθεί, ολοκληρώνονται 25 Ιουνίου, οι κάλπες λοιπόν είναι άδειες και πρέπει ο κόσμος να πάει να ψηφίσει με γνώμονα το Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά».

Σε σχετική της δήλωση, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Νέα Δημοκρατία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη και την πρόοδο κάθε γωνιάς της Ελλάδας. Στη Λευκάδα, τον μικρότερο νομό της χώρας, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επένδυσε πάνω από 100.000.000 Ευρώ για έργα την περίοδο 2019-2023. Έχουμε επίσης δρομολογήσει σειρά στρατηγικής σημασίας παρεμβάσεων, όπως η υποθαλάσσια ζεύξη και η μαρίνα στο Βλυχό, συνολικού προϋπολογισμού 270.000.000 Ευρώ, για την υλοποίηση των οποίων θα εργαστούμε μεθοδικά και εντατικά, εφόσον μας τιμήσει ξανά με την ψήφο του ο ελληνικός λαός.

Το μήνυμα που μεταφέραμε πόρτα-πόρτα στους κατοίκους της Λευκάδας και σε όσους βρέθηκαν στο νησί για τις διακοπές τους, είναι το ίδιο που προβάλλουμε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Αχαΐα, και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, ότι δηλαδή πρέπει όλοι να προσέλθουμε εκ νέου στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, για να αναδείξουμε ισχυρή κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι κάλπες είναι άδειες και δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμών. Η θετική ψήφος μας είναι απαραίτητη για να συνεχίσει η πατρίδα μας να βαδίζει στον δρόμο της προόδου, τον οποίο χαράξαμε την προηγούμενη τετραετία και τον οποίο θα συνεχίσουμε, με σταθερά και τολμηρά βήματα μπροστά».