«Απόλυτα και κατηγορηματικά» διαψεύδουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τα σημερινά δημοσιεύματα που φέρουν τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να έχει πραγματοποιήσει συνάντηση στο σπίτι που μισθώνει στο Σούνιο, με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάννη Βαρουφάκη προκειμένου να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους και να χαράξουν κοινή στρατηγική ενόψει των εκλογών της 21ης του μηνός.

Από την Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο και ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και συχνότερα παρατηρούν ότι υπάρχουν στην πολιτική ζωή του τόπου φαινόμενα που ακολουθούν την «τραμπική συνταγή», δηλαδή καλούνται κάθε φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αποδεικνύουν το αυτονόητο.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ΜέΡΑ25, Έρικ – Μιλτιάδης Έντμαν, είχε γνωστοποιήσει πως «είχαμε ζητήσει δύο φορές να βρεθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσουμε. Τη μία πριν δύο χρόνια και την άλλη τον Μάιο του 2022, μετά το συνέδριο του ΜέΡΑ25», χωρίς, ωστόσο, το σχετικό αίτημα να ευοδωθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.