Έναν έντονο διάλογο είχαν σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου. Αφορμή στάθηκε η υπόθεση του ηθοποιού και πρώην Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γρεωργούλη, και όλα όσα ακούγονται για τις καταγγελίες εις βάρος του.

Η Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και ρωτήθηκε για τον κ. Γεωργούλη. Τότε, η Αφροδίτη Γραμμέλη βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν θεωρεί πως έχουν θέση στο κόμμα, γυναίκες που αμφισβήτησαν την κ. Χρονοπούλου και χαρακτήρισαν την καταγγελία της «πολιτική συνωμοσία».

Τότε, η κ. Χρηστίδου απάντησε «οι κυρίες που αναφέρετε αποπέμφθηκαν. Νομίζω σε μια κοινωνία, υπάρχουν και άστοχες συμπεριφορές. Το όνομα της καταγγέλλουσας δε δημοσιοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το λιγότερο άστοχη η συμπεριφορά».

Το απόσπασμα ξεκινά στο 07:37, ενώ, στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αφροδίτη Γραμμέλη: Ήπιο σχόλιο. Θα περίμενα κάτι πιο έντονο από εσάς, δεδομένης της πορείας και το ότι είστε μια γυναίκα που υπερασπίζεται την ισότητα.

Ραλλία Χρηστίδου: Ποιος μου μιλάει;

Αφροδίτη Γραμμέλη: Είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ραλλία Χρηστίδου: Τώρα κατάλαβα, δεν έχω εικόνα.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Θα περίμενα από σένα πιο έντονη αντίδραση γιατί μας σόκαρε. Δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ήταν γυναίκα, έχει να κάνει με το ανθρώπινο. Ήταν έντονη η επίθεση που δέχτηκε το θύμα, μιλάμε για αναρτήσεις και φαντάζομαι ότι το ξέρεις τώρα. Για την κ. Στεφανίδη δεν το ξέρεις;

Ραλλία Χρηστίδου: Τι άλλο να πω; Το λιγότερο άστοχη