Την σφοδρή αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης έναντι χρηματικής αμοιβής της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο OPEN TV, τόνισε ότι «η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. με τις γκρίζες ζώνες που υπάρχουν έχει γίνει εδώ και 1,5 μήνα, διερευνάται αυτή η ιστορία, η ίδια η Αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 και υπεύθυνος είναι ο κ. Θεοδωρικάκος». Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς του ο υπουργού Ανάπτυξης ο οποίος τόνισε: «Ο Χρήστος Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη του τη ζωή» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ το «πιο άθλιο και βρωμερό κόμμα».

Όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυηξης «αν ο Τάκης Θεοδωρικάκος έβγαζε έστω και ένα όνομα θα διέπραττε αδίκημα» και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Και αυτό το γνωρίζει ο άθλιος συκοφάντης, ο τρισάθλιος, ο αρχιψεύταρος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κάνεις κριτική για να πάρεις ψήφους σε ένα παιδάκι και είσαι και πατέρας» συνέχισε οργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Χρήστο Σπίρτζη να επιμένει στη θέση του.