Στην στάση για καφέ που έκανε στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε πόσο «βοήθησε» η πόλη τη ΝΔ να κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές.

«Σε αυτή την περιφερειακή μας ενότητα είχαμε κάνει την τελική μας ομιλία την τελική προεκλογική μας συγκέντρωση πριν από τις εκλογές οπότε είναι γουρλίδικη η Πέλλα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έβγαλε selfies και συνομίλησε και με νέους. Αναφερόμενος στην δομή του κόμματος είπε ότι δίνει πάντα ευκαιρίες σε νέα στελέχη αυτό στέλνει μήνυμα ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα το κόμμα είναι αξιοκρατικό.

«Πρόεδρε θέλουμε και δρόμους»

Για την προεκλογική του δέσμευση για έργα υποδομών στην περιοχή ο πρωθυπουργός είπε ότι «έχουμε δυσκολίες αλλά έχει μπει το νερό στο αυλάκι». «Μέσα στους επόμενους έξι έως εννέα μήνες” θα συμβασιοποιηθεί και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας», είπε.

Από την περιοδεία βγήκαν και ειδήσεις για το θέμα του αντιπυρικού σχεδιασμού καθώς ο πρόεδρος της κοινότητας Πέλλας, είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα.

«Φέτος πήγαμε πολύ καλά στις φωτιές», τόνισε ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε ότι θα γίνει «μια μεγάλη εκδήλωση για να ευχαριστήσουμε όσους δούλεψαν γι’ αυτό» αλλά και ότι ήδη ξεκινά ο σχεδιασμός για του χρόνου καθώς αύριο θα εγκριθεί το επικαιροποιημένο πρόγραμμα για την πυροπροστασία.