Οργισμένα αντέδρασε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σήμερα στο Κοινοβούλιο, όταν η βουλευτής του κόμματος ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη ανέφερε πως το πόθεν έσχες του αυξήθηκε σημαντικά την τελευταία διετία που βρίσκεται στην κυβέρνηση. «Η εισηγήτρια του Μέρα25 έκανε μια χυδαιότητα. Ανέφερε περίεργη αύξηση του πόθεν έσχες μου τα τελευταία δύο χρόνια. Ο κ. Πολάκης ήταν ο πρώτος που το έγραψε. Η αύξηση περιουσίας μου οφείλεται σε ένα λόγο, στο ότι το 2020 είχε τροχαίο ατύχημα η μητέρα μου και είχε περιουσία στη Λάρισα που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα της και το τελευταίο περιουσιακό της στοιχείο ήταν το 1999» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Και συνέχισε: «Αν είχατε επιμέλεια στοιχειώδη θα βλέπατε την αιτία της κληρονομιάς. Συνεπώς περιμένω να επανατοποθετηθείτε, αυτές τις συκοφαντίες. Αυτή είναι η πολιτική κυρίες και κύριοι. συνάδελφοι; Συμπεριφερθήκατε ως τρολ διαδικτύου από το βήμα και αναφέρεστε σε αύξηση πόθεν έσχες όταν ξέρετε ότι είναι γνωστό ότι έγινε από τη μητέρα μου. Δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε, γιατί μου είναι αδιάφορη η απάντησή σας».

H βουλευτής επανήλθε λέγοντας: «Λυπάμαι πολύ για τη μητέρα σας. Έχετε πει ψέματα για τις προσλήψεις των γιατρών που δεν έχουν γίνε ποτέ μόνιμες, μπορεί να σας έχω αδικήσει, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα δεν έχετε δείξει επάρκεια».

Ο υπουργός της αντέτεινε: «Πείτε κυρία Απατζίδη, πείτε ότι έχετε κάνε λάθος. Τι να κοιτάξετε; Σηκωθείτε να πείτε ότι έχετε κάνει λάθος». «Είπα θα επανέλθω, ήμουν σαφής, δεν χρειάζεται άλλη επεξήγηση» κατέληξε η βουλευτής.