Το πρόγραμμα επισκέψεων κυβερνητικών κλιμακίων και στελεχών της ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία για την περίοδο 12-16 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο γενικός γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας θα βρεθούν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στους δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη και Βόλβης στην Β’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν το δήμο Νέας Ιωνίας.

Την ίδια μέρα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο γενικός γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Βούτσινος θα βρεθούν σε δήμους της Α’ Θεσσαλονίκης.