Ένα νέο μοντέλο πολιτικής προσέγγισης ακολουθούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάνοντας άνοιγμα στους πολίτες και επιχειρώντας να αποτελέσουν εναλλακτική πολιτική δύναμη στις επερχόμενες εκλογές. Πριν λίγες ημέρες ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης επισκέφτηκε την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Πρώτος σταθμός ήταν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της περιοχής, όπου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου ενημερώθηκε από πρώτο χέρι από τους διοικητές των Σταθμών για την κατάσταση που επικρατεί στα πυροσβεστικά κλιμάκια, τη διαθεσιμότητα των μέσων, καθώς και το ποσοστό επάνδρωσης.

Συναντήθηκε όμως και με πολίτες σε καφέ του Λαυρίου, άκουσε τα προβλήματά τους και μετέφερε τις θέσεις του κόμματος σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων. Άκουσε μάλιστα και παράπονα από δημότες της περιοχής, οι οποίοι – όπως του είπαν- έχουν κουραστεί να ακούνε υποσχέσεις.

Μάλιστα, ένας συνταξιούχος τον πλησίασε και του ανέπτυξε μια σειρά από ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος (εγκληματικότητα- επικίνδυνο οδικό δίκτυο), για τα οποία πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Ο 31χρονος πολιτικός τον άκουσε με προσοχή, ζήτησε το τηλέφωνό του και τον διαβεβαίωσε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις του. Όπως μάθαμε μάλιστα δύο ημέρες μετά τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, τον ευχαρίστησε, τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι ενεργός στην περιοχή, ενώ δεσμεύτηκε να μελετήσει σε βάθος τις προβληματικές που έθεσε και να επανέλθει με ρεαλιστικές λύσεις. Από ό,τι φαίνεται το νέο αίμα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εγκαταλείπει τον «ξύλινο λόγο» των πολιτικών και γίνεται απευθείας συνομιλητής με τους δυνητικούς ψηφοφόρους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.