Την αντίθεσή του για τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν εκατοντάδες άτομα από το Πακιστάν να συνωστίζονται στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το πρωί της Δευτέρας (3/1).

«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, επικοινώνησα με την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην εικόνα με τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα στην αλλαγή του χρόνου, πολλοί εξ αυτών χωρίς καν να φορούν προστατευτική μάσκα.

«Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι τους έγινε ενημέρωση πως δεν θα υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος» υπογράμμισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η εν λόγω εικόνα είναι απαράδεκτη ως προς την πανδημία» είπε.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2.000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.