«Πρέπει να προσέχετε πού βάζετε το γενετήσιο μόριό σας και την υπογραφή σας» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης προς τους υπουργούς της κυβέρνησης στην Βουλή προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
«Να τηρήσετε τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Όμως εκεί λέει ότι δεν θα αναιρέσετε ψηφισμένα νομοσχέδια όπως επιχειρείτε να κάνετε» ενώ απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς σημείωσε: «Κι έχετε κι εσείς προσωπικά ευθύνη γιατί την έχετε υπογράψει. Πρέπει να προσέχετε πού βάζετε το γενετήσιο μόριό σας και την υπογραφή σας».

Ο κοινοβουλευτικές εκπρόσωπος της ΝΔ άσκησε σκληρή κριτική στο Νίκο Βούτση για το θέμα που προέκυψε με τον νόμο Ραγκούση τονίζοντας χαρακτηριστικά.

««Ο κ. Βούτσης με ένα λογικό άλμα συνέδεσε την εκλογική πελατεία με τη μη εφαρμογή του νόμου Ραγκούση. Η κυβέρνησή σας δεν είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. Να τυπώσω δηλώσεις Καμμένου για νόμο Ραγκούση; Ο Καμμένος έλεγε ότι είναι εθνοκτόνος νόμος και μάζευε υπογραφές για την κατάργησή του. Αν ο κ. Καμμένος το κάνει και είναι κακός τότε εσείς που συνεργάζεστε με τον Καμμένο τι είστε;».