Κολακευτικά σχόλια έκαναν οι Βρετανοί χρήστες του Twitter για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή του ITV, Good Morning Britain. «Θέλουμε τον πρωθυπουργό σας για να σώσει τη Βρετανία», «Να ανταλλάξουμε πρωθυπουργούς, αντί για τα Γλυπτά του Παρθενώνα», «ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλάει καλύτερα αγγλικά από τον Μπόρις Τζόνσον» είναι μερικά από τα σχόλια των ακροατών.

Η συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού είχε μεγάλη απήχηση καθώς τα τηλέφωνα της εκπομπής έσπασαν μετά την ολοκήρωσή της. Μάλιστα, επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα οι παρουσιαστές της εκπομπής άρχισαν να διαβάζουν μηνύματα τηλεθεατών με τους Βρετανούς να κάνουν την σύγκριση με τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος όπως φάνηκε έχασε κατά κράτος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα πιο χαρακτηριστικά tweets

«Τι υπέροχος άνδρας φαίνεται να είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός. Πραγματικά απόλαυσα να τον ακούω ( σε αντίθεση με τον δικό μας Μπόρις» λίγο θυμίζει τον Σον Κόνερι» αναφέρεται σε ένα tweet:

«Τι εντυπωσιακός άνδρας, μακάρι να ήταν πρωθυπουργός μας» γράφει ένας άλλος χρήστης του twitter:

«Τι υπέροχος τύπος! Ο επόμενος προορισμός για διακοπές επιλέχθηκε μετά την παρακολούθηση της συνέντευξης» αναφέρεται σε άλλο tweet.

«Μακάρι να είχαμε έναν πρωθυπουργό που να είχε τα μισά καλά αυτού του ανθρώπου. Είναι ο τέλειος πρωθυπουργός» γράφει ένα σχόλιο.

«Επιτέλους μια ευχάριστη νότα! Είναι καλό να ακούω έναν πρωθυπουργό τόσο διαφορετικό από το δικό μας! Σχεδόν αποκαθιστά την πίστη κάποιου να γνωρίζει ότι υπάρχουν πολιτικοί που απαντούν στις ερωτήσεις και δεν προσπαθούν να τις αποφύγουν» αναφέρει ένας από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να σώσει τη Βρετανία»

«Μπορούμε να ανταλλάξουμε τον Μπόρις για τον Έλληνα πρωθυπουργό αντί για τα Μάρμαρα» αναρωτιέται ένας χρήστης.

Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη: