Δριμεία επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό εξαπολύει σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» o τέως πρόεδρος της Γαλλίας και νυν αρχηγός της γαλλικής Δεξιάς, Νικολά Σαρκοζί.

Λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφαγε το… καπέλο του αθετώντας τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

«Ο κύριος Τσίπρας έφαγε το καπέλο του», δηλώνει ο αρχηγός της γαλλικής Δεξιάς όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συμφωνία στο Eurogroup μεταξύ Αθηνών – Βρυξελλών.

Στο ερώτημα εάν ο ίδιος θα επιθυμούσε μία έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ είπε: «Όχι, σε καμία περίπτωση όχι. Βλέπω, πάντως ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφαγε το καπέλο του. Εγκατέλειψε την ιδέα να ξηλώσει τις αποκρατικοποιήσεις, όπως αυτή στον Πειραιά, εγκατέλειψε την ιδέα να αυξήσει τον κατώτατο μισθό και να κάνει προσλήψεις στο δημόσιο τομέα. Ο κύριος Τσίπρας ανέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα υπό τις επευφημίες του ηγέτη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν και της επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.