Βαριές καταγγελίες κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, έκανε η Ένωση Αστυνομικών Φωκίδας, ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ απειλεί με μηνύσεις και διαψεύδει τις καταγγελίες για τις διακοπές στο σαλέ και τη φύλαξή του.

Με επιστολή τους οι αστυνομικοί, την οποία και κοινοποίησαν στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και της Αστυνομίας, καταγγέλλουν πως κατά την παραμονή του κυρίου Γεωργιάδη στην περιοχή του Παρνασσού, χρησιμοποιήθηκαν επιπλέον άντρες των τοπικών αστυνομικών τμημάτων για την ασφάλειά του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες χρησιμοποίησε την αστυνομική δύναμη πέντε ολόκληρων πόλεων προκειμένου να περάσει το Σαββατοκύριακό του σε υπερπολυτελές σαλέ του Παρνασσού.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας σημειώνει ότι για τη φύλαξή του απασχολήθηκαν αστυνομικοί από την Αμφισσα, την Ιτέα, τη Γραβιά, τους Δελφούς και την Αράχοβα.

O ίδιος ο Αδ. Γεωργιάδης διαψεύδει τις καταγγελίες και απειλεί με μηνύσεις τους καταγγέλλοντες.

«Επειδή είμαι στόχος της τρομοκρατίας έχω εντολή να ενημερώνω την αστυνομία όπου πηγαίνω» είπε στον Alpha 9.89 και πρόσθεσε: «Περιμένω μια συγνώμη απο τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας αλλιώς θα κάνω αγωγή. Eίχα πάει διακοπές με τη γυναίκα μου, δεν πήρα την προσωπική μου φρουρά, δεν πήρα αστυνομικούς όπως ειπώθηκε».