Διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού με κορονοϊό βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πως έφτασε να διασωληνωθεί ο Βασίλης Λεβέντης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast ο Βασίλης Λεβέντης είχε νοσήσει από την αρχή της εβδομάδας αλλά τα συμπτώματα ήταν ήπια και βρισκόταν σε καραντίνα σπίτι του.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορονοϊό. Ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και σήμερα νωρίς το απόγευμα πήγε στον Ευαγγελισμό. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του και μετά από την αξονική που έδειξε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία.

Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος

Φίλες και φίλοι της Ένωσης Κεντρώων, σας ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της καρδιάς μας ο Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται…

Posted by ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ on Saturday, September 25, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.