Αποτέλεσμα – βόμβα βλέπουν στα επιτελεία των κομμάτων όπου φτάνουν τα πρώτα στοιχεία τα exit polls και τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στη Συγγρού όπου περιμένει τα τελικά αποτελέσματα των exit poll, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι στην Κουμουνδούρου.

Τα αποτελέσματα από τα exit polls θα ανακοινωθούν στις 7 το απόγευμα, ωστόσο στα κόμματα γνωρίζουν ήδη τι δείχνει το δεύτερο κύμα.

Από το μεσημέρι αυξήθηκε σημαντικά η προσέλευση των ψηφοφόρων για τις βουλευτικές εκλογές, ιδίως στα σχολεία του κέντρου της Αθήνας και στα επιτελεία των κομμάτων επικρατεί πυρετός συσκέψεων για να εκτιμηθεί ποιο κόμμα θα είναι ωφελημένο από την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές το μεσημέρι.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19.00 και αμέσως μετά θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των exit poll. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας Singular Logic, περίπου στις 21.30 θα έχουμε πιθανότατα και την πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Στο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι έχουν ρεύμα πρωτιάς, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη στο twitter ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκούν τα exit polls, αλλά θέλει αυτοδυναμία μέχρι τις 7 που κλείνουν οι κάλπες.

Από την άλλη πλευρά στη ΝΔ εκτιμούν ότι οι αναποφάσιστοι είναι αυτοί που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.