Συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με πηγή του ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι ενδιαφερόμενοι για την στελέχωση των ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ «είναι 60% περισσότεροι απ’ ότι στις εκλογές του 2012».

Ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος ξεκινά το πρόγραμμα προεκλογικών περιοδειών του από την Κρήτη. Συγκεκριμένα – σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ- έχει προγραμματιστεί την Κυριακή περιοδεία στα Χανιά και τη Δευτέρα στη Ηράκλειο. Την Τρίτη θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη όπου θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περιοχές του νομού Έβρου που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Τέλος, την Τετάρτη ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα.
Στο μεταξύ, πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέφυγαν να σχολιάσουν την απόφαση του Γιάννη Δημαρά για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, ενώ νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης δηλώνει ότι θα πολιτευθεί με τους ΑΝΕΛ.

Για το θέμα της αυτόνομης καθόδου του ‘Αρματος Πολιτών του Γ. Δημαρά, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος περιοδεύει σε Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία και Θράκη, σημείωσε, ότι «οι ΑΝΕΛ βαδίζουμε για τις εκλογές σε πατριωτικό μέτωπο με κόμματα και κινήματα που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας για το καλό της πατρίδας και όχι απλά να κερδίσουν μια βουλευτική έδρα».