Θυμηδία προκαλούν τα μηνύματα που προσκόμισε σήμερα ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους για τη διεκδίκηση των τηλεοπτικών αδειών, πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Σε ό,τι δε αφορά τα 8 εκατομμύρια ευρώ, «ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε. Να του θυμίσουμε όμως, επισημαίνουν από την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα. Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία του προέδρου της Προανακριτκής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.