«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ήθελε ούτε θέλει να συγκρουστεί με τα πραγματικά κέντρα και τους μηχανισμούς της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας. Το ακριβώς αντίθετο», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του με αφορμή δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η ανακοίνωση του Περισσού προσθέτει: «Αυτά τα κέντρα -εγχώρια και διεθνή- υπηρέτησε ως κυβέρνηση με την πολιτική του, όπως ακριβώς κάνει και η ΝΔ. Η ΝΔ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, απλά δεν χάνει ευκαιρία για κάλπικη δικομματική αντιπαράθεση και αντικομμουνισμό».

Υπενθυμίζεται ότι, τα Παραπολιτικά προχώρησαν σε δημοσιοποίηση ηχητικού με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίζεται πως ο κ. Τζανακόπουλος ακούγεται να κάνει λόγο για «εκκαθαρίσεις» στον χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, αφήνει να εννοηθεί πως αυτό δεν συνέβη την προηγούμενη πενταετία, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν υπό πίεση και έπρεπε να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των δανειστών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.