Τη ματαίωση του διαγωνισμού των self tests για την επιπλέον προμήθεια, λόγω των αυξημένων αναγκών τις προσεχείς ημέρες ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως εξήγησε: «Προέκυψαν κάποια ζητήματα αναφορικά με την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν από τη χθεσινή εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας». Πρόσθεσε δε ότι η κυβέρνηση προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση επαρκούς ποσότητας το αμέσως επόμενο διάστημα με σημαντικό δημοσιονομικό όφελος.

Ερωτηθείσα τέλος σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στη συνέχεια απάντησε: «Όλη η προσπάθεια γίνεται να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες και το κατεπείγον της διαδικασίας επιβάλλει να ακολουθήσουμε άλλους δρόμους. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, οι ενέργειες που κάνει η κυβέρνηση γίνονται για να εξασφαλιστεί σημαντικό δημοσιονομικό όφελος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.