Πέντε βουλευτές της ΝΔ και τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκαν κατά τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Συγκεκριμένα, από τη ΝΔ αντικαταστάθηκαν οι: Γ. Κωνσταντόπουλος (από τον Γ.Πλακιωτάκη), Μ. Σενετάκης (από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Θ. Μπούρα), Λ. Αυγενάκης (από τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη), Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (από τον Κ. Κατσαφάδο) και Ντ. Μπακογιάννη (από τον Γ. Βλάχμπεη).

Από το ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκαν τρεις βουλευτές: ο Νίκος Σηφουνάκης (από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Π. Ρήγα), Π. Σαλτούρος (από τον Γ. Ντόλιο) και Απ. Κακλαμάνης (από τον Γ. Δριβελέγκα).

Σημειώνεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στη Λοζάνη και είχε ζήτησε η ίδια την αντικατάστασή της, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε ενημερώσει για προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Μάξιμος Συνετάκης επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους και ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος λόγους υγείας.

Ο Νίκος Σηφουνάκης είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει, οι Απόστολος Κακλαμάνης και Δημήτρης Σαλτούρος επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 95 βουλευτές, εκ των οποίων υπέρ ψήφισαν 51, κατά 38, ενώ έξι δήλωσαν παρών.